Bezieling Met Mireille

maakt het onzichtbare zichtbaar

Mireille Bruin

hoge resolutie casting 9Nu,zoveel jaar later, besef ik mij dat dit is wat ik moet doen. Mensen in beweging brengen met mijn hart en ziel. Na één blik weet ik wat je van mij nodig hebt en zal jou dit bieden!

 

Mensen in beweging brengen en wakker schudden uit hun aangeleerde gedrag, dat is mijn grootste kracht.

Bij velen sta ik dan ook wel bekend als de ‘WAKKERCOACH’ 

Mireille Bruin is een veelomvattende powervrouw van 40 jaar, woonachtig in Amsterdam Ze is energiek, gepassioneerd, spiritueel, openminded, direct, nieuwsgierig, leergierig en heeft een sterk onderzoekend karakter. Een vrouw met zelfkennis en vertrouwen, die de gave bezit dit over te dragen op eenieder die zich met haar omgeeft. Haar werkwijze is sterk intuïtief en gebaseerd op passie en fascinatie voor het menselijk handelen. Mireille weet feilloos een balans aan te brengen tussen persoonlijke benadering en vakkennis.

Wie zijn wij?
Wat zijn onze drijfveren?
Waar komt onze inspiratie en motivatie vandaan?
Hoe sturen wij onszelf?
En waarom komen we tot bepaalde gedragingen?

Een keur aan vragen met een oneindigheid aan antwoorden, die Mireille samen met haar klanten onderzoekt. Door haar persoonlijke aandacht en oprechte interesse in het individu, weet zij een veilige haven te creëren voor haar klanten, die haar waarderen om haar intensiteit, diepgang, humor en scherpte.

Niemand is minder waard. Geen enkel probleem of obstakel is onbelangrijk. Niets is voor niets en ieder mens is mens en dient op een en dezelfde respectvolle wijze te worden benaderd.

Haar begeleiding biedt een podium tot zelfreflectie. Soms confronterend, rauw, scherp, maar bovenal verhelderend en verrijkend. Een steun in de rug of een bevestiging van je eigen talenten en kunde. Dat wat jij nodig hebt, wordt je aangeboden. Het is aan jou om eruit te halen wat er voor jou in zit.

Mireille is afgestudeerd voor Internationaal gecertificeerde NLP trainer & lifecoach en famillieopsteller, tevens heeft zij meerdere alternatieve trainingen gedaan, o.a. mindfulness en bewustzijn trainingen.

Haar interesse, passie en kennis heeft zij gecombineerd en creëerde een nieuw fenomeen: Catwalk-Empowerment.masterclasses “Life is a catwalk”.

Tevens is Mireille een doorgewinterde presentatie doorbraak trainer en kent alle tips en trucs om jezelf te laten stralen.

Door haar achtergrond in de psychiatrie heeft Mireille veel kennis opgedaan over de psyche van de mens. Daarnaast is zij een ervaringsdeskundige op het gebied van dilemma’s en levensproblematiek en deelt zij graag haar eigen ervaringen met anderen zodat ze geïnspireerd en gemotiveerd raken.

Zet je schrap voor de reis van je leven!