Bezieling Met Mireille

maakt het onzichtbare zichtbaar

Pure Soul Power CLASSES

Logo Mireille Bruin Puur karakterVanaf mei 2017 start PUUR KARAKTER Academy met kleine groepstrainingen in een warme en persoonlijke setting te Amsterdam Noord.

We gaan in op verschillende thema’s:

  • Zich bewust willen worden van hun persoonlijke kracht
  • Zicht willen krijgen op dieperliggende oorzaken van hun gedragspatronen
  • Persoonlijk leiderschap effectiviteit en zelfvertrouwen willen vergroten
  • Effectief willen communiceren

Groepstraining helpt je zicht te krijgen op je eigen functioneren. Je leert adequaat gedrag en effectieve interactiepatronen te ontwikkelen waardoor je beter functioneert.Je wordt verantwoordelijk voor je eigen leerproces en ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap, waardoor je beter met veranderingen om kunt gaan en je eigen koers gaat varen.

Praktische informatie:
Een groepstraject is een traject met meerdere personen met soortgelijk thema. 4 tot 6 personen.

Intake: kennismaking en mogelijkheden/uitdagingen bepalen:

Tijdens de intake maken we kennis met elkaar en maken we afspraken over het verdere traject. We maken een analyse en doelstelling. Is Puur Karakter de juiste plaats voor jou? Wat zijn de mogelijkheden? Welke overige wensen spelen er? Op die manier is goed te bepalen of het traject doorgezet kan worden.

Intake duurt 30 minuten en is gratis.

Analyse: wat speelt er allemaal?

Met welke reden kom je hier? Welke factoren spelen er in jou en je omgeving? Wat maakt dat de huidige situatie is zoals hij is?

 Doel stellen: wat is het precies dat je wilt bereiken?

Coaching is een doelgericht proces. We willen een doel bereiken. Na de analyse is het mogelijk te kijken naar de toekomst. Wat wil je bereiken? Zodra dit voor ons beiden duidelijk is, kunnen we verder. Gaandeweg kan het doel natuurlijk bijgesteld worden.

Samen aan de slag: Met behulp van verschillende methodes waaronder NLP en diverse oefeningen gaan we het gesprek aan:

Door gesprekken met mij en oefeningen tijdens en tussen de sessies, ontstaan er nieuwe gedragingen, gedachten, inzichten en perspectieven. Dit kan de nodige energie kosten, maar zal uiteindelijk veel extra energie opleveren.

Reflectie: zorgen dat het geleerde toepasbaar blijft in de toekomst:

Tijdens het coachen en trainen zullen er veranderingen optreden. Hier doe je de kennis en vaardigheden op waarmee je in de toekomst verder kunt. Hoe herken je op tijd situaties waarin je …? Hoe kun je jezelf weer verder op weg helpen als je terugvalt of vast zit? Wat kun je verwachten in de toekomst?  Het kan bijvoorbeeld goed en fijn zijn om te weten dat een terugval naar oude gedragspatronen te verwachten is, maar de bedoeling is dat jij je ervan bewust bent en het nodige handvatten hebt geleerd om daar mee om te gaan.

Vervolgsessie: gratis korte sessie 6-18 maanden na laatste sessie:

Ik vind het belangrijk dat ik een wezenlijke bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van mijn cliënten. Daarom werk ik met deze gratis vervolgsessie. Dit is een korte afspraak enige tijd na de laatste sessie. Dit geeft mij de gelegenheid om feedback te ontvangen over de lange termijn resultaten van de coaching en geeft jou de gelegenheid dat ene ding nog te bespreken waar je tegenaan loopt.

Ben je benieuwd? nieuwsgierig of helemaal klaar voor het traject wat bij jouw wensen aansluit neem contact op!