Bezieling Met Mireille

maakt het onzichtbare zichtbaar

Aanbeveling- Bezieling Met Mireille

Een spiegel is een reflectie op de persoon die je bent, je kijkt naar jezelf en reflecteert op wat je bij jezelf waarneemt. Wat gaat goed, wat kan beter? In de reflectie krijg je antwoorden op vragen als ‘hoe zie ik mijzelf?’, ‘hoe kom ik over?’, ‘wat beweegt mij?’ en ‘wat is mijn droom voor mijn bedrijf?’ Om mijn bedrijf te perfectioneren is jullie aanbeveling, jullie spiegel, belangrijk en zeer welkom.

Hoe doe ik mijn werk als COACH? Zie een paar beknopte reacties hieronder!
wendy groep “ ik zet mij in als coördinator/trainer en coach voor dames die zijn uitgekozen voor een ondernemerstraject. Door middel van meerdere workshops, coaching en begeleiding helpen wij alleenstaande moeders naar een lopende en succesvolle onderneming”  (zelf Wendy van Dijk kwam ons verassen)

……………………………………………………………………………………….

“Ik heb Mireille leren kennen als coach tijdens een traject voor ondernemende alleenstaande moeders waar ik aan deelnam.

Tijdens onze ontmoetingen wist ze me telkens op een manier te raken dat ik (redelijk eigenwijs, maar open voor advies) ECHT naar haar luister en haar adviezen ook daadwerkelijk opvolg en uitvoer!

Onze laatste ontmoeting is life changing geweest. Mireille heeft op een hele simpele, maar doeltreffende manier laten zien wat ik nodig heb en wat mij te doen staat…. Ik voelde me niet compleet met mezelf en zij heeft mij geleerd hoe ik daarin kan transformeren. Het is slechts een week geleden en ik voel me een ander mens!!

De combinatie van having a business mindset, intelligentie, spiritualiteit en gevoel/ warmte zorgen ervoor dat Mireille voor mij de perfecte coach is en ik iedereen aanraad contact met haar op te nemen!!! En ze voelt daarnaast heel goed aan wat bij jou past, dus mocht jij niet into spiritualiteit zijn, dan is dat geen enkel probleem Mireille, hartstikke bedankt! ”

…………………………………………………………………………………………..

“Ik was al aardig op weg in mijn herontdekkingsreis, maar tijdens jouw workshop gingen wij net dat laagje dieper dat HET verschil maakt. Nu ga en sta ik zelfverzekerder in mijn schoenen en heb ik een mentaliteit van “I own this, I have a lot to offer, here I am world!” en ga ik juist die uitdagingen aan die ik opzij of op een lager pitje heb gezet.

Je bent een geweldige vrouw en ik ben ontzettend dankbaar dat onze paden elkaar hebben gekruist via Miss Black Hair Nederland”

…………………………………………………………………………………………..

“Voor al je goede zorgen, Voor je steun en voor je kracht wil ik je nog eens bedanken. Vanuit het diepste van mijn hart, je hebt een hart van goud .en weet men te raken,  doordat je puur jezelf bent.je bent een krachtige vrouw, ik  heb veel van de workshop geleerd hartelijk dank”.

………………………………………………………………………………………

“31 mei 2015 heb ik deelgenomen aan de workshop Puur Karakter Puur Vrouw van Mireille. Ik ging er eigenlijk heen met het idee dat het wel leuk zou zijn en dat zou ik wel even doen. Nou het was inderdaad leuk, maar niet zoals ik in de eerste instantie dacht. Deze dag heeft me enorm veel inzicht gegeven als het gaat om mezelf. Het was enorm confronterend en het heeft me veel energie gekost. Maar het was het absoluut waard, want ik voel me sterker dan ooit en heb geleerd meer naar mez…elf te luisteren. Ik ben sterk van mezelf bleek, maar dat besef had ik niet zo. Toen ik aan het eind van de dag naar huis ging had ik echt een Wauw effect. Ik was eindelijk een keer trots op mezelf. Ik heb wat dingen geleerd en gelukkig ook wat dingen los kunnen laten. Ik ben er nog lang niet maar deze dag was een grote stap in de goede richting en de tools die ik er meegekregen heb gebruik ik nog iedere dag. Ik voel meer rust in mn hoofd en lijf. Ik kan iedereen aanraden mee te doen aan deze workshop, want het is een dag die je niet snel zal vergeten en de rest van je leven profijt van zult hebben! Bedankt Mireille!

…………………………………………………………………………………………

“Afgelopen zondag heb ik deelgenomen aan een empowerment workshop van Mireille Puur Karakter. Ik ken Mireille van de NLP, wist dus van haar krachtige uitstraling en positieve energie. Maar mijn verwachtingen werden nog overtroffen : Mireille is een super coach met veel passie. Ze bied practische  oefeningen, die diepgaand werken en echt inzicht in jezelf geven. Ik heb fijne tools  gekregen om in mijn kracht te staan. Voraal die coachstate helpt me om oude patronen te laten gaan. Ik ben gewoon zo dankbaar dat ik met deze geweldige club van vrouwen mijn  ervaringen  mocht delen.  Sinds zondag sta ik veel krachtiger in mijn schoenen,  en ik ervaar meer rust. Dank je wel,  Mireille”

 

Empowerment Workshop Mireille Bruin

Empowerment Workshop Mireille Bruin

Impressie reactie Workshop Empowerment aan deelnemers van Super Single Moms samen met Barbara Nanninga (bekend van RTL 4) 

Zondag 15 juni  heb ik een workshop mogen bijwonen van Mireille in het Amstelhotel. Zij is hiervoor gevraagd door de stichting Single SuperMom. Het doel van de Stichting Single SuperMom is om zowel nationaal als internationaal ondersteuning …te bieden aan moeder en kind bij alleenstaand (tiener)moederschap. Ze tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het bundelen van informatie, publiceren van boeken en organiseren van activiteiten en bijeenkomsten die bij dragen aan het vergroten van de zelfredzaamheid van tiener- en alleenstaande moeders en het produceren van media omtrent haar thema’s. Mireille gaf een fantastische in inspirerende workshop die de moeders dicht bij zichzelf bracht. Wat wil ik, wat houdt me tegen, hoe kom ik er en hoe reken ik af met mijn bagage welke mij in de weg staat mijn doel te bereiken. Ze is een zeer professionele, warme innemende vrouw die weet waar ze het over heeft en dicht bij de mensen staat. Het was een cadeautje om deze workshop van haar te mogen volgen in de ambiance van een high Thea in het Amstel hotel. Mireille verstaat haar vak en door haarfantastische persoonlijkheid en vakkennis heeft zij mijns inziens de barrières van vele vrouwen deze dag doorbroken. Mireille, dank hiervoor! Lieve, warme groet van Karen Schloszer.

Impressie reacties deelnemers Empowerment Workshop:

Blog Coaching Mireille Bruin puur karakter

“Powerfull mens, prachtvoorbeeld zowel fysiek als mentale uitstraling. Eerlijk, confronterend. behoefte aan een vervolg.

“Mireille haar verschijning vond ik eerst ‘intimiderend’ (zo zal ik nooit zijn). Maar door de workshop vind ik haar juist een voorbeeld (zo kan ik ook zijn) Wat een geweldige uitstraling en wat een goede coach!”

“Pff, wat een overwinning en wat een sterke, prachtige vrouw is Mireille. Dank je wel, ik zal nog vaak aan je terug denken. Thanks!”

“Motiverend, ze slaat de spijker op z’n kop, geeft je energie”

“Nog helemaal vol van de workshop die Mireille gaf bij www.nooitmeeropdieet.nl

“Wat een krachtige en prachtige vrouw en zo mooi hoe zij dat bij ons ook naar boven haalde! Ik ging vol energie naar huis!”

“Oeps ze heeft me door “ een grotere spiegel als Mireille Bruin is er niet” ik ben onder de indruk.

“Ik heb de Empowerment Workshop bij Mireille gevolgd en het was zeer indrukwekkend.

Mireille is een krachtige, zelfverzekerde vrouw met verstand van zaken. Ze kijkt dwars door je heen en weet binnen no-time je persoonlijke knelpunten te achterhalen en bespreekbaar te maken. Ze geeft motivatie en energie.

De workshop was erg indrukwekkend en leerzaam, ik zou graag een vervolgcursus willen.”

Vivianne

Impressie referenties Catwalk-Empowerment workshops:

Catwalkcoach Mireille Bruin Puur karakter.nl

“Een super leuke Catwalk Empowerment workshop gehad onder leiding van Mireille Bruin.

Wat een fantastische krachtige vrouw is dat. Bedankt Mireille voor deze inspirerende en leerzame dag en ik hoop je zeker in de toekomst nogmaals tegen te komen!”

“Genoten van de energie van Mireille Bruin tijdens een geslaagde Empowerment workshop! Genoeg stof om over na te denken/mee aan de slag te gaan.”

“Ik heb de catwalk/Empowerment workshop gevolgd bij Mireille bruin in samenwerking met Maxi me models. Ik heb heel erg genoten van deze dag veel geleerd en tips gehad, veel nieuwe mensen leren kennen en zal deze tips zeker meenemen naar de toekomst, elke vrouw zou deze workshop moeten doen het is absoluut de moeite waard”

“Mireille is  meelevend, optimistisch met humor en straight to the point!”

Impressie referenties In – Company workshops:

Tori Oso:

De stoelen staan gereed….klaargezet voor de Catwalk Empowerment training van Mireille Bruin. In het begin waren sommige deelnemers nog twijfelachtig of ze zich zouden inschrijven voor de workshop…maar wat waren ze achteraf blij dat ze dit toch gedaan hadden. Ze hadden deze workshop niet willen missen! Zonder de inhoud te verklappen geven we een aantal steekwoorden die kenmerkend waren voor de workshop:

- Verrassend

- Ondeugend

- Ontroerend

- Trots

- Verbindend

- Positiviteit

Wij zijn erg blij dat we Mireille Bruin in ”ons huis” mochten ontvangen! Een mooie persoonlijkheid. Moeders en dochters hebben een leuke tijd beleefd.

Bedankt Mireille, ga zo door!

Brasa van het Tori Oso Utrecht team.

www.bezielingmetmireille.nl Mireille Bruin coach

Mireille is al een aantal jaren de catwalk coach van Maxi Me models,

Ze heeft zelf de Catwalk- empowerment ontwikkelt wat echt een meerwaarde is voor mijn modellen

Ik kan niet omschrijven hoeveel Mireille betekend heeft voor mijn modellen, ze is een krachtig puur mens die een ieder in haar waarde laat maar ook meteen door heeft wat iemand nodig heeft ze geeft meer dan trainen meer dan coachen. Ze is er echt voor de deelnemers.

Het allerleukste vind ik dat ik verschillende technieken en tips terug zie bij mijn modellen.

Ze maakt indruk.”

Miranda Koelemijer Eigenaar Maxi me Models.

Mireille is een gepassioneerde en indrukwekkende coach.

Met haar onuitputtelijke enthousiasme heeft zij tijdens het Curve Collective Festival een workshop neergezet die zowel de deelneemsters als de toeschouwers diep heeft geraakt en ontroerd. Mireille weet als geen ander haar trainees te motiveren. Op prachtige wijze brengt ze je met je diepste zelf in contact en haalt zodanig het beste in je naar boven. De samenwerking met Mireille heb ik als zeer professioneel ervaren en is zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Mirella Wichers Schreur

Angèle Bakker www.nooitmeeropdieet.nl of www.angelebakker.nl

Zonder haar ooit te hebben gezien had ik Mireille gevraagd een workshop te geven op een workshopdag van Nooitmeeropdieet. Wow, wat een power. Mireille is open, scherp, confronterend, maar altijd liefdevol. Mooie oefeningen en opdrachten, waar deelnemers uit hun comfortzone worden getrokken, maar altijd op een veilige manier. Met als resultaat vrouwen die zich veel krachtiger voelden en meer power uitstraalden.

Toptrainster op het gebied van vrouwen en empowerment.

Impressie referenties Individuele coaching:

Na een workshop gevolgd te hebben wilde ik meer, een individuele traject bij Mireille Bruin

Ik merkte dat ik handvatten mistte in me werk en in me leven. Wat wil ik nu eigenlijk. De eerste 5 sessies ben ik gereisd van Nijmegen naar Heerhugowaard. Daarna zijn we overgestapt naar skype prima oplossing.

Mireille heeft mij geholpen mezelf te waarderen, te hervinden. Keuzes te maken en daar ook achter te staan. Ze is duidelijk in haar begeleiding soms confronterend.

Ik ben dankbaar dat Mireille op mijn pad gekomen is”.

“Hier een eigenwijze vrouw die dacht alles al te weten”, Drie sessies bij Mireille gehad “ze maakt je open en geeft je een spiegel, was niet altijd even makkelijk maar ik heb er heel veel aan gehad.”

zie tevens mijn aanbevelingen op LinkdIn: https://www.linkedin.com/in/mireillebruin/