Bezieling Met Mireille

maakt het onzichtbare zichtbaar

In-Company – VVV METHODE

In company Puur KarakterHeb je werknemers die wel een boost kunnen gebruiken? Werknemers die inzicht nodig hebben in hun eigen handelen?

We geven vanuit Bezieling Met Mireille ook In-Company workshops bij bedrijven en organisaties.

In een dynamische tijd, waarbij in hoog tempo dingen veranderen, is het belangrijk dat je als organisatie en individu altijd blijft meebewegen.

Daarom organiseert Puur Karakter Academy, onder leiding van Mireille Bruin, trainingen en workshops om daarin begeleiding te bieden.

Eén van de mogelijkheden zijn de drieluik Masterclasses.

Wat houdt dit in?
De drieluik Masterclasses bestaan uit drie ochtenden, van 10.00 uur tot 13.00 uur inclusief lunch, die allemaal opgebouwd zijn vanuit  de VVV-methode. Bij deze methode wordt gewerkt vanuit de thema’s verbinding, verandering en verbetering.

VERBINDING:
Om een verandering teweeg te brengen of soepel te laten verlopen, is verbinding de elementaire eerste stap. Wat speelt er, bij wie speelt het en waarom? Hoe komen we samen, vanuit verbinding, tot constructieve verandering?

VERANDERING:
Verandering is gaande of wordt ingezet om naar een verbetering toe te werken. Wanneer er verbinding is gemaakt, alle betrokken partijen zich veilig, gehoord en gelijkwaardig voelen, is de kans groter dat de verandering een succesvol verloop krijgt.

VERBETERING:
Wanneer alle inhoudelijke facetten in kaart zijn gebracht, is het van belang om dit te implementeren in de huidige situatie of werkwijze, zodat er verbetering kan ontstaan. Wat is er voor nodig om de verandering door te voeren, maar bovenal, wat is er voor nodig om verandering ook daadwerkelijk verbetering te laten zijn?

Bij de VVV-methode worden deze elementen stapsgewijs doorgenomen en toegespitst op de onderwerpen die bij de organisatie of een individu spelen. Het is daarbij van belang om voor alle betrokkenen inzichtelijk te maken waar het om draait. Inzicht is kennis en kennis is kracht. Zo kun je zowel de individuele krachten als de groepskracht ontdekken, om deze in de juiste balans en verhouding in te zetten. Na de drieluik Masterclasses hebben alle deelnemers het inzicht, de kennis en kracht om tot een waardevol resultaat te komen.

Wil je iets anders zien, dan moet je er anders naar gaan kijken.

De workshops worden op maat gemaakt en afgestemd op de vraag en behoeften van de doelgroep.Deze workshops bestaan uit korte en langere trajecten en zijn ontwikkeld voor iedereen die wil groeien in werk en het leven in het algemeen.

Puur Karakter Academy biedt sterk persoonsgerichte workshops
op het gebied van 
leiderschap & persoonlijke ontwikkeling